top of page

Papereria

“Tot el que et pots imaginar i més"

PRODUCTES

Benvinguts a la papereria on trobareu tots els productes que necessiteu, des de llibretes, bolígrafs, motxilles, regals...,  I també productes per a oficina, tintes d'impressora, paper per imprimir, servei de segells de goma etc. Veniu i us essessorarem sense cap compromís.

Consumibles d'informàtica

Consumibles d'informàtica de totes les marques d'impressores del mercat, al millor preu

Màquines d'oficina

Destructores, enquadernadores, màquines de retolar, cisalles, grapadores elèctriques, trepants, plastificadores, calculadores de sobretaula, etc.

Papers i sobres

Tot tipus de sobres, bosses, targetons, paper de carta, de colors i papers especials de disseny

Dibuix i manualitats

Arxiu i classificasió

Disseny escolar

Carpetes de dibuix, llapis de colors, retoladors, pinzells, aquarel.les, papers especials, cartró ploma, cartolines de colors, portallapis...

Tots els complements escolars en bosses, carteres dels millors dissenyadors i marques, llibretes, quaderns, portallapis, agendes, carpetes d'anelles, etc

Exposició de la més àmplia varietat d'arxius de totes mides i utilitats.

Pell i complements

"Scrapbook"

Escriptura i regal

Articles d'escriptura de les millors marques internacionals: Montblanc, Faber-Castell, Lamy, Parker, Caran d'Ache, Tombow, etc., i una gran secció especialitzada en objectes de regal.

Distribuïdors a Girona de Piquadro i Nava, marques que representen la innovació disseny i qualitat en tot tipus de carteres, portadocuments, bolsos i complements de pell.

Papers, tintes, segells per fer "embossing", troquels, màquines de troquelar, papers i figures de dècopatch, cintes "masking tape", adhesius, etc.

 

plomes montblanc

Plomes Montblanc

Turnowsky cards

Targetons per a regalar en un dia especial.

EDICIÓ LIMITADA I NUMERADA

Plomes de col·leccionista. Les edicions limitades de Montblanc constitueixen un homenatge a la més fina tradició artesanal i als materials més preuats, dedicats al món de l'art i la cultura.

Posca

Els retoladors POSCA són perfectes per dibuixar sobre superfícies

especials. Per a més informació visiti la seva pàgina clicant aquí.

bottom of page