Papereria

“Tot el que et pots imaginar i més"

PRODUCTES

Benvinguts a la papereria on trobareu tots els productes que necessiteu, des de llibretes, bolígrafs, motxilles, regals...,  I també productes per a oficina, tintes d'impressora, paper per imprimir, servei de segells de goma etc. Veniu i us essessorarem sense cap compromís.

1/4

Consumibles d'informàtica

Consumibles d'informàtica de totes les marques d'impressores del mercat, al millor preu

1/3

Màquines d'oficina

Destructores, enquadernadores, màquines de retolar, cisalles, grapadores elèctriques, trepants, plastificadores, calculadores de sobretaula, etc.

1/5

Papers i sobres

Tot tipus de sobres, bosses, targetons, paper de carta, de colors i papers especials de disseny

1/4

1/4

1/4

Dibuix i manualitats

Arxiu i classificasió

Disseny escolar

Carpetes de dibuix, llapis de colors, retoladors, pinzells, aquarel.les, papers especials, cartró ploma, cartolines de colors, portallapis...

Tots els complements escolars en bosses, carteres dels millors dissenyadors i marques, llibretes, quaderns, portallapis, agendes, carpetes d'anelles, etc

Exposició de la més àmplia varietat d'arxius de totes mides i utilitats.

1/4

1/4

1/4

Pell i complements

"Scrapbook"

Escriptura i regal

Articles d'escriptura de les millors marques internacionals: Montblanc, Faber-Castell, Lamy, Parker, Caran d'Ache, Tombow, etc., i una gran secció especialitzada en objectes de regal.

Distribuïdors a Girona de Piquadro i Nava, marques que representen la innovació disseny i qualitat en tot tipus de carteres, portadocuments, bolsos i complements de pell.

Papers, tintes, segells per fer "embossing", troquels, màquines de troquelar, papers i figures de dècopatch, cintes "masking tape", adhesius, etc.

 

1/12
1/19

1/4
 

Plomes Montblanc

Turnowsky cards

Targetons per a regalar en un dia especial.

EDICIÓ LIMITADA I NUMERADA

Plomes de col·leccionista. Les edicions limitades de Montblanc constitueixen un homenatge a la més fina tradició artesanal i als materials més preuats, dedicats al món de l'art i la cultura.

Posca

Els retoladors POSCA són perfectes per dibuixar sobre superfícies

especials. Per a més informació visiti la seva pàgina clicant aquí.

*De Dilluns a Divendres de 16:00 a 16:30 obert només secció d'immediat i lliurament de treballs.