top of page

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), l’informem que:

 

Titular​

El titular d’aquest lloc web és STEIN GIRONA, S.L., amb domicili social a la Pl. Pompeu Fabra, 10 de Girona, amb NIF B-17105248, inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tom 425, Foli 218, Fulla GI8422. El seu correu electrònic és: papereria@stein.cat

Objecte

El lloc web té per objectiu informar sobre els serveis, productes i novetats d’STEIN GIRONA, S.L. i possibilitar el contacte amb l’empresa.

Condicions generals d’ús

Les presents condicions generals d’ús regulen l’ús del lloc web on es facilita al públic informació relativa a STEIN GIRONA, S.L.. La mera navegació pel lloc web o accés al mateix implica l’adhesió a les condicions aquí exposades, sense perjudici d’aquelles particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis concrets oferts a través del lloc web.

 

STEIN GIRONA, S.L. es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, qualsevol tipus d’informació continguda en el lloc web o configuració i presentació de la mateixa, sense necessitat de previ avís.

STEIN GIRONA, S.L. es reserva el dret de denegar, suspendre, interrompre o cancel·lar l’accés o la utilització, total o parcial, d’aquest lloc web a aquells usuaris o visitants que incompleixin qualsevol de les condicions previstes al present avís legal

 

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els elements d’aquest lloc web, contingut, codis, font, forma, disseny, imatges, marques, logotips, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts es troben protegits pels drets de la propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas, l’accés al lloc web implica la renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels drets atorgats per la legislació sobre els drets de la propietat. Independentment de la finalitat per a la que siguin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part d’STEIN GIRONA, S.L. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part d’STEIN GIRONA, S.L. serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Sense prejudici del disposat anteriorment, determinats continguts d’aquest lloc web pertanyen als seus respectius autors i són utilitzats en aquest lloc web per la seva cessió, autorització o llicència a favor d’STEIN GIRONA, S.L.

L’usuari del lloc web, s’obliga a utilitzar el contingut de forma diligent, correcta i lícita, i es compromet d’abstenir-se de suprimir, eludir o manipular qualsevol dispositiu o sistema de seguretat dels drets d’STEIN GIRONA, S.L.

 

 

Política de confidencialitat i protecció de dades

Les dades de caràcter personal que siguin proporcionades pel propi usuari a través del lloc web, per mitjà del formulari de contacte o a través de e-mail, són confidencials i formaran part d’un fitxer automatitzat responsabilitat d’STEIN GIRONA, S.L. amb la finalitat de gestionar la consulta plantejada, enviar-li la informació sol·licitada i/o l’enviament de comunicacions electròniques.

L’usuari ha de  llegir i acceptar la política de privacitat previ a l’enviament de les seves dades a través del formulari que es troba al lloc web, on s’informarà al mateix de la finalitat amb la qual s’utilitzaran les seves dades així com els drets que li assisteixen.

Així mateix, informem als usuaris que poden exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, dirigint-se per escrit al responsable del fitxer, que és STEIN GIRONA, S.L. amb NIF B-17105248 i domiciliada a la Pl.Pompeu Fabra, 10 de Girona adjuntant còpia del DNI del titular de les dades o per e-mail a papereria@stein.cat

 

L’usuari serà l’únic responsable a causa de la cumplimentació dels formularis amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats.

 

 

Responsabilitat i obligacions

El contingut d’aquest lloc web és merament informatiu  tant dels nostres serveis com de la nostra activitat empresarial. STEIN GIRONA, S.L. no es responsabilitza sobre qualsevol informació que no hagi estat elaborada per ells mateixos o no publicada sota la seva autorització, així com la responsabilitat que es pugui derivar d’un ús inadequat dels continguts.

Els enllaços continguts en el present lloc web, poden dirigir a continguts web de tercers. La finalitat és proporcionar informació d’altres continguts web que pugui ser útil per a l’usuari. Les esmentades pàgines no pertanyen a STEIN GIRONA, S.L., i per tant, STEIN GIRONA, S.L. no realitza una revisió dels seus continguts i no respon dels mateixos.

STEIN GIRONA, S.L., no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin ocasionar en el sistema informàtic de l’usuari, fitxers o documents emmagatzemats als mateixos, derivats de la presència de virus o altres elements lesius existents a la xarxa, derivats de la navegació per Internet, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix.

L’usuari que accedeixi a aquest lloc web, accepta les condicions exposades en el present avís legal, assumint  la seva responsabilitat per l’ús del mateix, comprometent-se a realitzar un ús adequat dels continguts i serveis que s’ofereixen.

Duració

STEIN GIRONA, S.L. es reserva el dret a modificar i/o actualitzar total o parcialment els termes i condicions exposades anteriorment, amb la finalitat d’adaptar les mateixes a la legislació aplicable en cada moment. Qualsevol canvi que es produeixi es publicarà al lloc web a través de l’Avís Legal i estarà disponible per a tots els usuaris.

 

Llei aplicable i jurisdicció

La llei aplicable d’aquestes condicions d’ús es regeixen per la legislació espanyola vigent.

STEIN GIRONA, S.L. i l’usuari, amb renúncia expressa del seu fur, sotmeten totes les interpretacions o conflictes que poguessin sorgir d’aquest avís legal als Jutjats i Tribunals de Girona.

bottom of page