top of page

Impressió gran format

“Fes els teus grans projectes realitat"

Amb els nostres plòters de gran format, podem crear cartells i pòsters amb la màxima qualitat per donar a la seva presència gràfica el valor que es mereix.

Disposem de totes les solucions que necessita per a fires, estands, convencions, presentacions, reunions, escenografia, aparadors i pancartes.

Productes

Pòsters científics

Tenim una àmplia gamma de materials d'impressió pensats expressament per a creació de pòsters científics. Amb una qualitat d'impressió molt bona per a fotografies i gràfiques. Papers de varis gramatges i qualitats, pvcs amb alta durabilitat, teixits, teles plegables....

Impressions amb efectes artístics

Fes-nos arribar les teves imatges i les convertirem en imatges en una tela de pintor. 
També podem donar un toc a la teva imatge com l'efecte còmic o l'efecte pop art.

 

    Divertit i original.

Figures siluetejades

Figures situetejades per festes o celebracions. Un detall diferent per la teva festa!

 

Cal tenir en compte que s'ha d'imprimir i retallar la imatge, per poder fer tot el procés es triga de 3-4 dies laborables.

Gravació i duplicació de cds i dvds

Gravem i estampem en color i en blanc i negre, tenim una àmplia varietat de caixes per guardar el cd de la seva empresa o de la seva festa particular (casaments, comunions...).

Impressió d'alta qualitat

Disposem de maquinària d’impressió d’alta qualitat que ens proporciona qualitat fotogràfica duradora amb una extraordinària uniformitat del color i una àmplia gamma cromàtica.

 

Extraordinària qualitat d’imatge i detall. Possibilitat d’imprimir tot tipus de decoració per a interior (paper, vinil, adhesius...), per a exposicions, aparadors... 

Impressió per interior i exterior

Oferim impressió de llarga durabilitat tant per a interior com per a exterior. Des de lones a una i a dues cares, lones microperforades, vinils per a la majoria de superfícies fins a estructures de tot tipus per al seu negoci i per a cada una de les seves necessitats.

estructures

Estructures

Tenim un àmpli catàleg d'estructures a part de les presentades anteriorment (estructures de tensió, rígides, portàtils, sistemes peatonals, promotors, calbes Stratta, tòtems, marcs i perfils d'alumini i de plàstic, carpes, estructures de terrra, porta fullets...) i tot el que puguis necessitar per acabar de muntar la teva exposició (il·luminació per estructures, maletes i bosses de transport...). 

 

Si necessita algun tipus d'estructura intentarem ajudar-lo a trobar la més adient a les seves necessitats. 
Posis en contacte amb nosaltres i l'assessorarem..

 

Més informació:

972-22-20-02

Tela de pintor

El canves amb bastidor és perfecte per fer regals per penjar a la paret. Es pot fer en qualsevol mida. El temps de realització és de ±7 dies.

 

 

Vinils

Lones

Adhesivats

Blacklights

Vinil de tall

Teixits varis

Teles de pintor

Paper de plànol 

Perfils d'alumini

Lones a doble cara

Lona microperforada

Paper fotogràfic brillant i mat

Estructures d'interior i exterior

Emplafonat sobre plafons rígids

Impressió amb paper d'alta qualitat

Laminats i encapsulats brillants i mat

 

 

bottom of page